Diæt & Vægttab

Hvornår er din fedtprocent normal?

Lille billede, kvinde står på vægt, Med24

Din fedtprocent kan være med til at sige noget om din sundhed - helt konkret definerer din fedtprocent, hvor meget fedt på har på kroppen. Læs med her og bliv klogere på, hvad fedtprocent og en normal fedtprocent er. Du finder også metoder til, hvordan du kan måle din fedtprocent, og en oversigt over hvordan de forskellige fedtprocenter klassificeres - hop ind og få en masse god viden!

Hvad er undervægt?

Lille billede, lyserød vægt og målebånd, Med24

Vidste du, at undervægt også påvirker dit helbred, ligesom overvægt gør. Oftest møder vi kun bekymring overfor overvægt, men faktisk påvirker undervægt også dit helbred. Her får får du viden om, hvad undervægt er, hvilke konsekvenser undervægt kan medføre, og hvilke symptomer du skal være opmærksom på. Du får også gode råd til at opnå en normalvægt - læs med her!

8 myter om vægttab

Lille billede, kvinder holder æble og donut i hver sin hånd, Med24.dk

Der findes mange forskellige påstande om, hvordan du bedst kickstarter dit vægttab. Nogle mener, at fedt og kulhydrater skal udelukkes fra kosten, mens andre påstår at en masse træning og mavebøjninger er vejen frem. Det kan være svært at navigere rundt i, hvad der er sandhed, og hvad der er myter - Læs med her, hvor vi afliver nogle af de kendte myter om vægttab!

Overvægt - læs om årsager og konsekvenser!

Lille billede, person står på badevægt, Med24.dk

Det er lækkert at smide sig på sofaen efter arbejde, få ekstra god mad og tage bilen ned og hente børnene. Desværre er dette ikke den sundeste livsstil! Overvægt er et stigende samfundsproblem, der medfører helbredsmæssige konsekvenser. Du kan her blive klogere på, hvilke årsager der er til overvægt, hvilke konsekvenser der er forbundet med overvægt, samt hvordan du kan få styr på din vægt - hop ind og læs med!

14 tips til at spare på kalorierne i hverdagen

Lækker ret med få kalorier - spar på kalorierne i hverdagen

Her kan du finde en række tips og ideer til, hvordan du nemt kan skære lidt ned i antallet af kalorier, som du indtager dagligt. Forslagene omhandler både fødevarer og spisevaner, da der er mange forskellige situationer, hvor man nemt kan spare lidt kalorier 

Palæo – Introduktion til stenalderkost

Palæo, stenalderkost, spis dig mæt i proteiner og kød som vores forfædre gjorde

Palæo, stenalderkost - kært barn har mange navne. Denne specielle diæt tager kosten tilbage til dengang, hvor mennesker levede som jægere og samlere af simple, uforarbejdede råvarer. Læs her mere om, hvordan man lever af palæokost og hvad man rent faktisk spiser, når man følger palæo principper og udelukker blandt andet sukker, brød og pasta. 

5:2-kuren – Vægttab med 2 dages faste

Tab dig med 5:2-kuren. Fast 2 dage og spis almindeligt de andre 5 dage i ugen

5:2-kuren har hjulpet rigtig mange mennesker til et vægttab på grund af sine enkle principper. Læs her mere om, hvad 5:2-kuren er baseret på og egentlig går ud på, og find hjælp til at komme bedst muligt igennem dagene med faste. Det er nemlig ikke altid lige nemt at skulle kontrollere og leve med kortvarig sult. 

LCHF – Kuren med en masse fedt

Lækker LCHF pizza med blomkålsbund, tomatsauce og ost. LCHF er en kur og livsstil med meget fedt

Hvordan lyder en diæt, hvor du skal spise en masse lækker fed mad og undgå at føle dig sulten? Det er præmisserne i LCHF – kuren, som for mange har betydet et vægttab og forandringer i hverdagen. Principperne er enkle: Skru ned for kulhydraterne og op for fedtet, mens der samtidig spises løs af grove grøntsager som kål og broccoli. Du kan her læse meget mere om LCHF-kuren og de madvaner, som for nogen, kan føre til et vægttab.  

Sense kost - Læs om den populære livsstil

Lækre råvarer man kan spise med Sense. Få begrænsninger - spis efter din sunde fornuft

Har du hørt om Sense diæten, som kan hjælpe til en livsstilsændring og et vægttab? Her kan du læse meget mere om principperne bag Sense og lære, hvordan du kan blive slank med fornuft med en sense kostplan. 

Sådan styrer du udenom slikskuffen, når sukkertrangen er størst

Sukkertrang og chokolade Klokken er 15 og du MÅ bare have et stykke chokolade, en pose slik eller den cola du har lovet dig selv at kvitte. For gud ved hvilken gang! Energien er helt i bund, humøret ligeså og du kan umulig komme videre til næste opgave uden et sukkerfix. Din krop råber på hurtig energi og din hjerne ved, at det kommer fra sukker, salt eller fedt. Du kæmper en kamp mod dit blodsukker! En kamp du ikke kan vinde!...

10 nemme og enkle skridt til vægttab

Som kostvejleder har jeg rigtig mange kunder, der ønsker dette quick fix af et vægttab - der skal aller helst ryge 5 kg, inden starten er gået. Det er ikke altid så nemt at smide de kilo, og rigtig mange dropper det igen, kort efter de er gået i gang. Hvordan undgår man dette? Læs her 10 gode råd til at komme i gang med dit vægttab - så har du allerede et fantastisk udgangspunkt til at komme i gang.

Fantastisk forvandling - Annette har tabt 75 kg.

Annette har tabt 75 kg. | Med24.dk Annette ændrede sin livsstil og opnåede et vægttab på hele 75 kg! Med et vægttab på 75 kg kan vi sige, at hun har gjort det, som mange drømmer om, nemlig at ændre livsstil. Hun er gået fra at være den overvægtige pige på 130 kg til nu at veje 55 kg. Hvad gjorde at du ville tabe dig og hvad fik dig i gang? Jeg har forsøgt at tabe mig hele mit liv, da jeg har været meget...

Sundere bagning

Har du bemærket alle de opskrifter på sundhedsoptimerede kager, pandekager osv, der dukker op alle steder? Opskrifter som alle indeholder produkter som sukrin, mandelmel, kokosmel, fiberhusk osv. Opskrifterne er alle af det, der hedder sundere bagning, og det er opskrifter, der har et bedre ernæringsmæssigt indhold som flere kostfibre, mere protein og generelt færre kalorier end almindeligt bagværk. Meningen er egentlig, at man fylder bagværket med næringsrige ingredienser, der bidrager med mere mæthed og kalorier som kroppen kan drage...

Beregn BMI - Mål og forstå dit BMI tal

Lille billede, vægt og målebånd på et gulv, Med24.dk

En BMI beregner sammenligner din vægt med din højde, og giver dig en indikation om, hvorvidt din vægt er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig. Her finder du vores BMI beregner, så du nemt og hurtigt kan udregne dit BMI og tjekke din vægt på vores BMI skala. Hop ind og få styr på dit BMI!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.