Rygestop

Rygestop dag for dag - sådan udvikler din krop sig!

kvinde står i solnedgangen med24

Når du stopper med at ryge, vil din krop efter få minutter begynde at forandre sig. Det er måske ikke alle forandringer, du mærker, eller som virker positive. Heldigvis er din krop klog, så selv de ubehagelige bivirkninger ved et rygestop er et tegn på, at din krop vænner sig af med nikotinen. Du kan blive klogere på symptomer på abstinenser, de forskellige faser kroppen gennemgår samt hvilke fordele rygestoppet har på sigt i denne artikel!

Rygestop – 10 gode råd til dit rygestop

kvinde trækker vejret dybt i en skov med24

En beslutning om et rygestop er en milepæl i manges liv, og rygestoppet vil også kræve en stor mængde energi og opmærksomhed. Du får derfor 10 simple og konkrete råd, der kan gøre dit rygestop lidt nemmere.

10 gevinster ved rygestop

mor og datter er glade for rygestop med24

Der er mange gode grunde til at stoppe med at ryge! Dit helbred, din økonomi, dine omgivelser og din tid. Skal du til at påbegynde et rygestop eller kæmper du dig igennem et, kan det af og til være rigtig svært at se alle de positive ting ved rygeafvænningen. Derfor giver vi dig 10 gevinster ved rygestop, som du kan vende tilbage til, når det bliver ekstra svært.

Alt om håndkøbslægemidler til rygeafvænning

kvinde slapper af teaser med24

Tusindvis af danskere har fået hjælp til rygestop med håndkøbslægemidler. Selvom nogle rygere foretrækker at springe direkte ud i et rygestop med en såkaldt “kold tyrker”, hvor man dropper røgen fra den ene dag til den anden, viser erfaringer dog, at man oplever færre abstinenser ved en gradvis nedtrapning end med et brat rygestop.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.