Vitaminer & Mineraler

Her finder du vores artikler om vitaminer og mineraler, der kan gøre dig klogere på, hvilke vitaminer og mineraler der findes, hvilke du bør vælge, samt hvordan de bidrager til din krops funktioner. Vores dygtige farmakonomer og materialister sætter en dyd i at give dig den bedste viden, så du er klædt godt på til at finde de rette produkter - du finder vores brede udvalg af vitaminer her!

Beskytter kosttilskud med jod mod radioaktiv stråling?

Lille billede - hvide tabletter, som er hældt ud på et bord - Med24

Efterspørgslen på jod-produkter har den sidste tid været meget høj. Dette kommer sig formentlig af den udbrudte krig i Ukraine og frygten for et eventuelt atomudslip. Så derfor er kosttilskud med jod blevet udsolgt på meget kort tid i de fleste butikker såvel som online. Men har kosttilskud med jod overhovedet den håbede effekt mod radioaktiv stråling? Læs mere her.

4 gode råd: Pas på din krop i 50’erne

kvinde i 50'erne med24

Din krop ændrer sig livet i gennem. Mange oplever særligt i 50’erne, at kroppen kræver ekstra omsorg og pleje. Uanset hvad 50’erne byder på, er der masser af muligheder for at pleje dig selv og din krop - måske bare i et roligere tempo end hidtil. Få gode råd til at værne om dit velvære såvel som din sundhed i 50’erne her! 

Multivitamin til gravide – vælg det rette kosttilskud

gravid kvinde tager multivitamin med24 lille billede

Det er altid vigtigt at passe godt på din krop, så du har overskud og energi til at leve det liv, du gerne vil. Som gravid har du ikke kun din egen sundhed at tænke på - du bærer også rundt på et foster, som er fuldstændig afhængig af dig. Pas godt på dit ufødte barn med de rette næringsstoffer vha. eksempelvis multivitaminer særligt til gravide. Bliv klogere på fordelene ved kosttilskud til gravide her! 

Multivitamin til børn - alt om børnevitaminer

multivitaminer til børn med24 lille billede

Vitaminer og mineraler er essentielle næringsstoffer for vores kroppe. Børn vokser og udvikler sig hastigt, hvorfor det er nødvendigt med den rette kost og næring. Har dit barn problemer med at spise nok grøntsager eller vil du bare gerne sikre dig, at de får den rette mængde vitaminer? Så kan multivitaminer til børn være en god løsning. Bliv klogere på hvad multivitaminer er samt hvordan børnevitaminer adskiller sig fra voksenvitaminer her! 

Betacaroten – få mere ud af din solbadning!

kvinde på strand med24

Vil du gerne give din hud et boost, så du nemmere opnår en dejlig, solbrun kulør? Prøv betacaroten, der som pigment og antioxidant kan hjælpe dig med at få den ønskede farve. Bliv klogere på kosttilskuddet her. 

Hvad er natrium og hvorfor er det vigtigt for kroppen?

Hvad er natrium? Natrium (Na) er et metal eller mineral, der findes som naturlig kilde i bl.a. havsalt eller havalger. Dog er kun 12% af det salt kroppen optager igennem kosten naturlig, resten er tilsat. I kroppen findes natrium både i blodet samt i og udenfor cellerne, hvor det hovedsageligt spiller en vigtig rolle for styringen af kroppens væskebalance. Salt er især anvendt i fødevarer som tilsætningsstof - Det gælder alt fra brød, kød og ost til snacks...

Fedtopløselige vs. vandopløselige vitaminer – kender du forskellen?

Lille billede af læge der holder forskellige vitaminpiller, Med24.dk

Vitaminer er med til at sikre, at kroppens funktioner forløber normalt. Der findes både fedt- og vandopløselige vitaminer, som vi kan få gennem vores kost eller som et kosttilskud. De er bl.a. essentielt for vækst, udvikling, forplantning og en masse andre funktioner, og du finder dem i et hav af forskellige fødevarer - Læs mere om fedt- og vandopløselige vitaminer her:

K-vitamin – alt du skal vide om vitaminet

k vitamin med24

Vil du gerne passe godt på din krop og dit helbred? Vitaminer er vigtige for mange funktioner i din krop. K-vitamin er et af mange vitaminer, som din krop har brug for. Dette vitamin spiller en rolle i flere forskellige funktioner i din krop. Du kan blive meget klogere på det vitaminet her, hvor du også kan se hvilke fødevare, vitaminet findes i.

E-vitamin – antioxidanten der beskytter dine celler

Stort billede af forskellige fødevarer, der indeholder E vitamin, Med24.dk

Vidste du, at nødder og mandler indeholder E-vitamin? Eller at vitamin E er godt for din hud? Du kan blive endnu klogere på E-vitamin her, så du har styr på, hvordan det bidrager til din krop, samt hvor i din kost du finder vitaminet - læs med her!

Hvad er C-vitamin godt for? - få svaret lige her!

Lille billede af forskellige citrusfrugter i skiver

Ved du, hvad C-vitamin er og hvorfor vitaminet er vigtigt for vores krop? C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, som vi får fra mad og kosttilskud - vi mennesker kan ikke selv danne C-vitamin, men vidste du, at at dyr har den egenskab? Få en masse viden om vitamin C lige her - måske du bliver klogere på den vandopløselige vitamin:

Guide til multivitaminer - det skal du vide!

multivitaminer til hele familien med24 lille billede

Et tilskud af multivitaminer kan opfylde dit behov for essentielle næringsstoffer, hvis maden på tallerkenen ikke indeholder nok calcium, kalium, D-vitamin og B12-vitamin. Bliv klogere på alle de mange og spændende vitaminer, som du kan få gennem multivitaminer! 

Jern og folsyre til gravide

gravide skal tage folsyre og jern med24

Når du planlægger at blive gravid eller allerede er gravid, er det vigtigt at være opmærksom på din kost. Blandt Sundhedsstyrelsens anbefalinger er rådene om et dagligt tilskud af jern og folsyre. Sidstnævnte anbefales du allerede at tage, når du planlægger at blive gravid. Du kan blive meget klogere på jern og folsyres betydning for kroppen, de to stoffers egenskaber samt andre gode råd til gravide her!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.