Mund & tandpleje

Sådan slipper du for dårlig ånde

Lille billede - Kvinder der står og børster tænder

Dårlig ånde er noget mange kan døje med, og der kan være mange årsager til, hvorfor du har dårlig ånde. I denne artikel kan du blive klogere på årsager, og hvad du selv kan gøre for at slippe af med dårlig ånde.

Slip af med mundtørhed!

Slip af med mundtørhed, drik vand og få gode vaner

Mundtørhed kan være virkelig ubehageligt og direkte hæmmende i nogle situationer, og derfor har vi her samlet gode råd og muligheder for at lindre tørheden i munden. Du kan desuden læse om, hvad mundtørhed kan skyldes, og hvordan man bedst muligt kan undgå det. 

Tandpasta – med eller uden fluor?

Tandpasta med eller uden fluor? Tandlægerne anbefaler med fluor

Mange tandlæger anbefaler at bruge en tandpasta med fluor, men hvad er egentlig fluors funktion, og har du grund til at være bekymret over fluorindholdet i din tandpasta? Læs her og bliv klogere på tandbørstning og valg af bedste tandpasta. 

Blister i munden - Sådan behandles og forebygges de!

Til trods for at blister i munden kan medføre ubehagelige gener, er de hverken farlige eller smitsomme. De kan dog give anledning til sår i munden, som kan kræve behandling. Du kan læse meget mere om blister, og hvorledes du kan gribe problemet an i følgende artikel.  Hvad er blister i munden? Blister i munden er også kaldet blæner, blegner og after. Alle kan få blister i munden – mand som kvinde og børn lige såvel som voksne. Det...

Mund- og tandpleje til hele familien

Mund- og tandpleje til hele familien - få sunde og stærke tænder og tandkød med disse gode råd

Få en god mundhygiejne både som barn, voksen og ældre - hvad enten det er de første mælketænder, den daglige tandbørstning eller overgangen til protese, er det vigtigt, at du tager dig godt af din mund og dine tænder. Få her vores gode råd til optimal mund- og tandpleje for hele familien! 

Skærer du tænder?

Skærer du tænder? Slip af med den dårlige vane, der kan skade dine tænder og give spændinger i kæben

At skære tænder om natten eller om dagen kan betyde slidte og svage tænder foruden spændinger og smerter i kæberne og i hovedet. Læs her, hvad der kan være en mulig årsag til din tænderskæren og få gode råd til, hvordan du bedst muligt passer på dine tænder. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.