Morgenmadsmuffins
Morgenmadsmuffins lavet på æg og havregryn. Få dig en mættende og sund start på dagen.
De lækre muffins kan spise af hele familien, enten serveret på en tallerken med en klat skyr og lidt musli til, eller spis dem på vej til skole eller i bilen på vej til job. Bag gerne en stor portion, de holder sig svampede og friske i en lufttæt beholder i et par dage.
Ingredienser til 4 muffins.
Spis dem som en del af morgenmaden eller som et lækkert mellemmåltid.
2 æg
40 g havregryn
1 tsk sukrin gold
1 nip salt
1-2 tsk kanel
knivspids vaniljepulver
1 æble
1/2 tsk bagepulver
10 mandler
Blend havregryn og æg i en blender.
Riv æblet på et rivejern eller skær det i små stykker.
Bland æblet plus de resterende ingredienser sammen (undtaget mandler), og fordel massen i 4 muffinsforme.
Kom de hakkede mandler på toppen.
Bag i ovn i ca 15 min. ved 200 grader alm. ovn.
Drys evt med kanel/sukker eller kanel/sukrin inden servering
Du kan med fordel skifte æble, mandler og kanel ud med, banan og ristede hasselnødder samt lidt chokolade, eller prøv en variant med blåbær og en bagt musli på toppen lavet af fx. havregryn, solsikkekerne og honning.