Vegansk Risotto med champignon og spinat

Skrevet af

Risotto til 1 person.


1 dl risottoris
3 dl soyamælk
1/2 grøntsags boullionterning
100 g champignon
En stor håndfuld spinat
1 dl gærflager
Peber
Vegansk Parmesanost


- Kom risene i en gryde med soyamælk og boullionterning. Lad det koge op. (Husk at røre rundt i gryden så det ikke brænder på)
- Kom olie i en gryde og imens det varmes op skylles champignoner og spinat. Champignonerne skæres i skiver.
- Kom champignonerne og spinat i gryden og steg det.
- Når champignonerne og spinat er færdige tages det af varmen.
- Når risene har opsuget væsken, kommes gærflagerne, champignon og spinat i, og det smages til med peber
- Risottoen kan evt toppes med vegansk parmesanost.


Opskrift af: Veganer Caroline Kaasing Bryant.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om rabatkoder, tilbud og nyheder relateret til vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.